Fredriksson Racing satsar även på Esport!

Parallellt med riktiga racingen så satsar vi även på Esport som växt otroligt mycket de senaste åren. Så redan den 10:e maj drar vi till Tyskland för att vara med på ett stort Esport WTCR event som går i samband med riktiga WTCR på Nürburgring. För att få vara med och tävla på lördagen den 12:e maj så behöver man kvala sig vidare nere på plats under torsdagen och fredagen. Då gäller det att vara bland de 88 snabbaste, som sedan kommer delas upp i 4 divisioner. Vårt mål är att komma vidare till division 1, alltså vara bland de 22 snabbaste för att sedan vara med och slåss i toppen!

Under denna helg så körs alltså både riktiga WTCR och ett 24h-race och förra året var det över 200 000 åskådare på plats. Esport eventet kommer gå att följa live via Youtube, Facebook och Twitch, vi återkommer med länkar och tidsschema senare på vår Facebook.

Vi har även kvalat vidare till ett 4h-race som körs den 11:e maj, där man kommer vara 3 förare per bil/simulator. Alltså kommer Daniel och Robin köra tillsammans med en tredje förare där vi ska tävla mot 23 andra team på den över 20 km långa Nordslingan. Detta kommer också sändas live och vi återkommer som sagt med mer info senare.

Med vänliga hälsningar

Fredriksson Racing